Om SideScener

SideScener skaper og utøver musikk og musikkteater.

 

SideScener består av Thale Krogtoft, Stefan Vincent Strømnes og Christina Tindvik Strøm. De er alle utdannet musikalartister etter tre år på Bårdar Akademiet og/eller Musikkteater Høyskolen, og startet produksjonsselskapet SideScener sommeren 2015.

 

Som produksjonsselskap retter de seg mot de mindre scenene rundt om, og gjorde i 2015 to turnéproduksjoner; Den andre nissefamilien og Lys i mørketida, som reiste til kommunene Ørland, Bodø, Fauske, Steigen, Sandefjord og Oslo, og ble en stor suksess.

 

Julen 2016 dro SideScener på Østlands- turné med forestilingen REISENISSENE - Og jakten på det viktigste med jula. Forestillingen er en bearbeidelse av Den andre nissefamilien med ny tittel og egenskrevet musikk.

Stefan Vincent Strømnes

 

Stefan Vincent Strømnes er fra Sandefjord. Han er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International.

Stefan har medvirket i musikaler som Nasareeren (Fjæreheia, Grimstad), Jonatan i Kardemme By (Dyreparken), Alfred i Jonas i jungelen (Turné), Henrik i Julegaven som ble borte (Turné), Bittelitt Magi (Gaustal Arena) og operaen Il Turco In Italia (Grieghallen, BNO).

Stefan spilte hovedrollen som Kasper i kortfilmen Andre mennesker, Simon i Forsvarets Mediesenter sin video om Pakning og makkertjeneste, og gjester siste sesong av Hotel Cæsar, for å nevne noe.

I tillegg jobber han som stemmeskuespiller, og gjør bla. voice av lydbok, film, web, e-læring, reklame m.m, i tillegg til dubbe for SDI Media.

Christina Tindvik Strøm

 

Christina Tindvik Strøm er fra Ørland i Sør-Trøndelag. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Musikkteaterhøgskolen, i tillegg til at hun har ett påbyggingsår i dans fra Bårdar i Bergen.

Våren 2016 var hun å se som nonne/ ensemble i musikalen ”The Sound of Music” på Kilden teater- og konserthus.

I tillegg til produksjoner gjennom SideScener, har Christina medvirket både som koreograf, sanginstruktør og utøver i en rekke forestillinger gjennom Nittedal Teater, som bla. Du skal få en dag i mårå, Karius og Baktus, Reisen til julestjernen, Emil i Lønneberget og Kardemomme By.

Siden høsten 2016 har hun jobbet som sanglærer ved Muno Musikkskole, i tillegg til frilans koregraf.

 

Hvem er vi?

Thale Krogtoft

 

Thale Krogtoft Jensen er fra Bodø. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Thale har en faglærerutdanning i musikk fra Universitetet i Nordland, og Complete Vocal Academy fra CVI i Danmark.

 

Under Reginedagan 2017 hadde Thale konsert "Ord, mat og Tona", og hun var teaterinstruktør for Fykomfei sammen med Ann-Iren Hansen. I 2018 skal hun på turné med Den Kulturelle Spaserstokken (DKSS) i regi av Oslo Kommune sammen med Charlotte Jenssen og Mikael Jonassen. Thale var på turné i regi av DKSS i april og november 2016, med konserten "En herre med bart", i samarbeid med Charlotte Jenssen og Sveinar Aase. Hun har også spilt på diverse arrangement som Opplyst 2016, Nordland musikkfestuke, Parken Festivalen, God Nok festivalen.

 

Thale driver POPrommet Bodø sammen med Ann-Iren Hansen. Hun underviser også i musikk på Nord Universitet.

KONTAKT OSS

Oslo

sidescener@gmail.com

Copyright © 2017 SideScener