Reisenissene

Forestillingen er støttet av FFUK og OTS

Det er ikke hva vi har, men hvem vi har som er det viktigste.” (Sitat Nissemamma). I musikalen REISENISSENE - Og jakten på det viktigste med jula møter vi reisenissene Nissemamma, hennes to barn Nissesøster og Nissebror, og deres gamle venn Banjonissen.

Som magiske reisenisser våkner de hver morgen opp på et nytt sted, men hvor de havner vet de ikke selv. Med denne forestillingen flytter vi fokuset vekk fra den ”tradisjonelle A4 familien”, inn i et moderne familiebilde med en alenemamma med hennes to barn. I den hektiske førjulstiden prøver Nissemamma å få nissebarna til å forstå at det er ikke det materialistiske som er det viktigste, men det at vi har hverandre, uansett livssituasjon.

 

Hvor har de havnet denne gangen? Lærer nissebarna å dele, og sette pris på hvem de har rundt seg? Gjennom dialog, sang og bevegelse finner vi sammen med barna i publikum ut av svarene, som får ta en aktiv del av forestillingen. Musikalen byr på nyskreven, fengende musikk som tar barna med inn i en verden fylt av lekenhet og varme, med en litt annerledes nissefamilie.

Nissemamma

Spilles av Thale Krogtoft

Nissebror

Spilles av Stefan Strømnes

Banjonissen

Spilles av Mikael Jonassen

Nissesøster

Spilles av Christina Strøm

Highlight fra turné 2016:

Tilbakemeldinger:

"Historien var interessant, og barna var interessert fra begynnelse til slutt. Moralen traff barna, og det var fengende. passe lengde/tid. Sangene fungerte bra, og noen hadde hørt dem fra før. Kjempefint at dere kommer rundt i barnehagene i stedet for at vi må komme til dere. Vi tar dere gjerne i mot igjen, men det vil selvfølgelig alltid være et spørsmål om økonomi og hva vi kan bruke penger på. Veldig bra, og ungene har snakket om forestillingen i etterkant."

 

Kirkhaugen Barnehage, Bodø

 

 

 

Sangene var flotte, og vi hadde jo spilt dem noen ganger på forhånd. Passet godt for målgruppa, og akkurat passe lang. Dere formidlet godt, og har ei flott utstråling! Om vi ville tatt dere i mot igjen? JA <3

Marihøna musikk‐ og friluftsbarnehage, Ørland

 

 

 

Veldig bra forestilling. Dere tok innspillene fra barna på sparket, og den passet kjempefint for aldersgruppen 3-­‐5 år. Tror også det satte noen tanker hos barna som er bra. Tommel opp! Veldig fine sanger, selv om barna ikke hadde hørt alle, var de interesserte og lyttet. Kom gjerne igjen!

Melkeveien Barnehage, Oslo

 

Oslo

KONTAKT OSS

sidescener@gmail.com

Copyright © 2017 SideScener